Lamborghini Huracán

5.2 V10 EVO
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 18.649 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-371-LZ
    CarrosserieCoupe
    Bouwjaar2021
    KleurGrigio Lynx
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders10
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)452 X 193 X 117
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Lamborghini Leusden is de officiële distributeur van Lamborghini in Nederland. Al onze Pre-Owned Lamborghini's ondergaan een uitgebreide technische keuring door onze Lamborghini monteurs. Daarnaast worden al onze Pre-Owned Lamborghini's geleverd met Lamborghini Pre-Owned garantie. Alle prijzen vermeld bij onze voertuigen op deze website zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventuele recyclingbijdrage. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene verkoopinformatie op www.lamborghini-leusden.nl

    Lamborghini Leusden is the official distributor for Lamborghini in The Netherlands. All our Pre-Owned Bentleys have had an extensive technical check by our Lamborghini technicians. Also, our Pre-Owned Lamborghini's will be delivered with Lamborghini Pre-Owned warranty.

    Lamborghini Netherlands
    info@lamborghini-leusden.nl +31 (0)33 434 1699
    www.lamborghini-leusden.nl

    Opties
    achterasbesturing
    Achterspoiler
    Adaptief demping systeem
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth

    Lamborghini Huracán Occasions

    Bij Lamborghini Leusden presenteren we met trots onze exclusieve collectie van Lamborghini Huracán occasions. Dit model, dat een revolutie teweegbracht in het concept van de supercar, combineert adembenemende prestaties met het meest geavanceerde design en technologie. Elke Huracán in onze voorraad is onderworpen aan een rigoureuze inspectie, om te garanderen dat ze aan onze ongeëvenaarde standaarden voldoen, zowel in termen van mechanische integriteit als esthetische perfectie. Ontdek bij ons een Huracán die niet alleen uw verwachtingen overtreft, maar ook een onmiskenbaar statement maakt op de weg.

    Bezit een icoon: De Lamborghini Huracán

    De Huracán, een meesterwerk van Lamborghini's voortdurende streven naar perfectie, biedt een ongekende combinatie van kracht, snelheid en precisie. Met zijn V10-motor die een symfonie van vermogen en snelheid levert, en een design dat zowel elegantie als agressie uitstraalt, staat de Huracán voor het summum van Italiaanse ingenieurskunst en design. Bij Lamborghini Leusden begrijpen we de diepe connectie tussen een bestuurder en hun supercar. Daarom streven we ernaar om u te begeleiden naar de Huracán die niet alleen uw rijervaring transformeert, maar ook een diepe emotionele respons ontlokt.

    Ontdek onze exclusieve Lamborghini Huracán collectie

    Onze zorgvuldig samengestelde collectie van Lamborghini Huracán occasions in Leusden biedt iets voor elke supercar liefhebber. Of u nu de voorkeur geeft aan de rauwe kracht en ongeëvenaarde prestaties van de Huracán Performante, de geavanceerde technologie en het verfijnde comfort van de Huracán EVO, of de pure emotie en het rijplezier van de Huracán RWD, elke auto in onze collectie vertegenwoordigt het beste van Lamborghini's legendarische erfgoed. Laat ons deskundige team u helpen bij het vinden van de perfecte Huracán die niet alleen aan uw specificaties voldoet, maar ook uw hart sneller doet kloppen.

    Bij Lamborghini Leusden zijn we niet alleen toegewijd aan het aanbieden van uitzonderlijke supercars, maar ook aan het leveren van een service die de exclusiviteit van het Lamborghini-merk weerspiegelt. Ontdek vandaag nog onze Lamborghini Huracán occasions en begin aan een adembenemend nieuw hoofdstuk in uw autoliefhebberij.