Modellen

Lamborghini Aventador Ultimae Roadster

Lamborghini Aventador

Stelt u zich een supersportwagen voor waarin de meest geavanceerde technologische oplossingen en het onvergelijkbare Aventador-design samensmelten met de sensatie van het open rijden: een pure ervaring vol adrenaline.
Met een productie-oplage van slechts 250 exemplaren is de Aventador 780-4 Ultimae Roadster de nieuwste – en laatste – open top-versie van een legendarische familie. Zijn 780 pk sterke V12, de nieuwste en krachtigste atmosferische motor uit de serieproductie in de geschiedenis van Lamborghini, maakt van deze uitvoering het meest iconische model uit de Aventador-reeks.

Lamborghini Huracán

De Huracán STO is een gefocuste supersportwagen en biedt alle gevoel en technologie van een echte racewagen in een straatversie.
Lamborghini’s jarenlange autosportknowhow, in combinatie met een indrukwekkende historie, is geconcentreerd in de nieuwe Huracán STO. De extreme aerodynamica, de rijdynamiek op het circuit, de lichtgewicht details en de best presterende V10-motor ooit komen samen, klaar om alle emoties van het circuit in uw dagelijks leven te ontketenen.

Urus detail

lamborghini Urus

De ziel van een sportwagen en de kenmerkende functionaliteit van een SUV: dit is Lamborghini Urus, 's werelds eerste Super Sport Utility Vehicle. De Urus is herkenbaar als een authentieke Lamborghini met het onmiskenbare DNA en is tegelijkertijd baanbrekend: de extreme proporties, het pure Lamborghini-design en de uitstekende prestaties maken hem onnavolgbaar. Het kenmerkende silhouet van de Urus met de dynamische, zwevende coupélijn weerspiegelt de roots van de supersport, terwijl de opmerkelijke proporties kracht, robuustheid en veiligheid uitstralen. Geavanceerd design, buitengewone rijdynamiek en opwindende prestaties zijn zonder twijfel de factoren die aan de basis van het succes van de Urus liggen. Door al deze eigenschappen heeft Lamborghini een Super Sport Utility Vehicle kunnen lanceren die trouw blijft aan zijn DNA.
De enorme veelzijdigheid van de Urus blijkt ook uit zijn design, dat met Style-pakketten, exterieur-details in carbonfiber of het Off-Road-pakket voldoet aan de eisen van een grote verscheidenheid aan liefhebbers.

Lamborghini Sian Roadster

Few off Modellen

De motor van de eerste open hybride Lamborghini-supersportwagen met een supercondensator, de Sián Roadster, brult met geëlektrificeerde intensiteit en met het onnavolgbare V12-geluid van de krachtigste Lamborghini-motor tot nu toe. De productie van de Sián Roadster is beperkt tot slechts 19 exemplaren en het model beschikt over hybride technologie met een innovatieve supercondensator in een materiaalwetenschappelijke toepassing die uniek is voor de industrie.

Terzo Millennio

Concept

Automobili Lamborghini is van oudsher pionier en innovatief en blijft op visionaire wijze de toekomst benaderen. Om zijn strategie in het kader van elektrische supercars te bepalen, definieerde Lamborghini zorgvuldig de eisen voor het derde millenium in termen van energieopslag en innovatieve materialen zodat de rijervaring emotioneel en onnavolgbaar zou blijven.

Lamborghini Terzo Millennio richt zich via 4 pijlers:

Energie, Innovatieve materialen, Aandrijving & Voertuigarchitectuur, Geluid & Emotie.