Lamborghini Centenario

Perfectie ter ere van Ferruccio Lamborghini

De nieuwe Lamborghini Centenario is een nieuwe parel in de traditie van de eenmalige, exlusieve versies. Hij geeft een perfect beeld van het innovatieve design en de technische skills van de ‘stier’.

Een fraai eerbetoon aan Ferrucio Lamborghini die 100 jaar geleden werd geboren. Deze man slaagde erin een merk van wereldklasse te creëren, en ging er altijd vanuit dat niets onmogelijk is. Zijn legendarische en bijzondere auto's schreven geschiedenis in de wereld van de supercars.

De Centenario is een eerbetoon aan deze visionaire man en aan de toekomst waar hij zo in geloofde. En nog steeds gelooft iedereen bij Lamborghini in die toekomst. Lees meer: van de prestaties tot de afmetingen, van de unieke eigenschappen tot de gedetailleerde technische specificaties van de Lamborghini Centenario.

Image
Lamborghini Centenario wiel
Image
Lamborghini Centenario detail
Image
Lamborghini Centenario achterkant
Image
Lamborghini Centenario Interieur

Een Lamborghini ontworpen die bewijst dat alles mogelijk is

De Lamborghini Centenario heeft een 770 pk V12-motor die in 2,8 seconden van 0 tot 100 km/u accelereert. Van deze limited edition Lamborghini worden er slechts 40 geproduceerd: 20 Coupés en 20 Roadsters, die vanaf 2017 zijn geleverd aan Lamborghini-verzamelaars en -liefhebbers.

Met de Centenario zijn nieuwe mogelijkheden op het gebied van techniek en design onderzocht. Via innovatie kijk je immers de toekomst in. Een van de meest exclusieve (en gewilde) auto's ter wereld.