Lamborghini Sian Roadster

Few off

Lamborghini Sian FKP37 op de weg

Lamborghini Sián FKP 37

De Sián FKP 37 is er: de eerste hybride V12 van Automobili Lamborghini met een supercondensator. Kracht, schoonheid en de iconische Lamborghini V12 motor krijgen een elektrische boost waardoor een technisch hoogstandje is ontstaan met het DNA van Lamborghini.

De naam Sián - bliksem in Bolognees dialect - zegt alles. Zijn snelheid, die de 350 km/u overschrijdt, zijn schoonheid, zijn band met Bologna en zijn verrassende entree in de wereld van de supercars.

Lamborghini Sian Roadster

Lamborghini Sián Roadster

De motor van de eerste open hybride Lamborghini-supersportwagen met een supercondensator, de Sián Roadster, brult met geëlektrificeerde intensiteit en met het onnavolgbare V12-geluid van de krachtigste Lamborghini-motor tot nu toe. De productie van de Sián Roadster is beperkt tot slechts 19 exemplaren en het model beschikt over hybride technologie met een innovatieve supercondensator in een materiaalwetenschappelijke toepassing die uniek is voor de industrie.

Lamborghini Centenario achterkant

Lamborghini Centenario

De nieuwe Lamborghini Centenario is een nieuwe parel in de traditie van de eenmalige, exlusieve versies. Hij geeft een perfect beeld van het innovatieve design en de technische skills van de ‘stier’.

Een fraai eerbetoon aan Ferrucio Lamborghini die 100 jaar geleden werd geboren. Deze man slaagde erin een merk van wereldklasse te creëren, en ging er altijd vanuit dat niets onmogelijk is. Zijn legendarische en bijzondere auto's schreven geschiedenis in de wereld van de supercars.

De Centenario is een eerbetoon aan deze visionaire man en aan de toekomst waar hij zo in geloofde. En nog steeds gelooft iedereen bij Lamborghini in die toekomst. Lees meer: van de prestaties tot de afmetingen, van de unieke eigenschappen tot de gedetailleerde technische specificaties van de Lamborghini Centenario.

Lamborghini Centenario Roadster

Lamborghini Centenario Roadster

Lamborghini onthulde de open top-versie van de nieuwste Few-off-creatie in het bijzijn van fervente verzamelaars en liefhebbers tijdens de Monterey Car Week in Californië. Dit prestatiegerichte, exclusieve open-top model is gebouwd op een carbonfiber monocoque chassis met een carbonfiber carrosserie. De bijzonder snel reagerende V12-motor levert 770 pk (566 kW) met een maximaal motortoerental dat is verhoogd van 8.350 naar 8.600 tpm. De Centenario Roadster accelereert van 0-100 km/h in slechts 2,9 seconden en heeft een topsnelheid van meer dan 350 km/h. Ook de remafstand is indrukwekkend: van 100-0 km/h in slechts 31 m. De Centenario Roadster neemt Lamborghini's nieuwe achterwielbesturing over. Dit systeem verhoogt de wendbaarheid bij lage snelheid en de stabiliteit bij hoge snelheden.