Contact Car configurator

  Welcome to the selezione Lamborghini

  Certified Pre-owned Program

Cropped close-up of a worktable with colorful swatches of leather, spools of thread and a glimpse of two steering wheels with colored inserts, one blue, the other green.

PRE-OWNED LABEL

Geniet van alle voordelen die het bezit van een van de meest prestigieuze auto's ter wereld biedt en treed toe tot de exclusieve community van Lamborghini-eigenaren.
Selezione Lamborghini pre-owned is het officiële label waarmee een nieuwe eigenaar van een gebruikte Lamborghini met een gerust hart de weg op kan. Lamborghini’s met pre-owned label zijn officieel goedgekeurd en voor verkoop klaargemaakt door hiervoor opgeleide Lamborghini-technici, die uitsluitend met originele onderdelen werken. Alle Selezione Lamborghini auto’s profiteren van Lamborghini’s Protaction en Roadside Assistance die tot 24 maanden verlengd kan worden.

Elke auto uit het Selezione Lamborghini Pre-owned label heeft een garantie van minimaal 12 maanden die uitgebreid kan worden tot 24 maanden. De garantie dekt onderdelen en arbeidsloon, en garandeert dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door speciaal opgeleide Lamborghini-technici, die uitsluitend met originele onderdelen werken.

Het Selezione Lamborghini pre-owned label is uitsluitend verkrijgbaar bij Lamborghini Leusden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met:
Wessel Groenewoud via tel:
+31 6 12 33 28 62 of wessel.groenewoud@lamborghini-leusden.nl

Cropped close-up view of two steering wheels under construction, with leather inserts, respectively, green and blue.

HOOGSTE KWALITEIT VOOR UW LAMBORGHINI

Om in aamerking te komen voor Lamborghini Selezione moet een gebruikte Lamborghini voldoen aan de volgende criteria:

 • 70.000 (Urus – 100.000) gereden kilometers
 • < 84 maanden in gebruik (Urus – 120 maanden)

De door Automobili Lamborghini aangegeven periodieke onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd door middel van een specifieke checklist. Iedere auto met het Selezione Lamborghini Pre-owned label is op meer dan 150 punten gecontroleerd. De inspectie omvat de volgende punten:

 • Geschiedenis van het voertuig
 • Interieur & exterieur, inclusief bagageruimte
 • Vloeistofpeilen
 • Mechanica en elektronica
 • Banden, velgen en remmen