Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Urus detail

Lamborghini Urus

De ziel van een sportwagen en de kenmerkende functionaliteit van een SUV: dit is Lamborghini Urus, 's werelds eerste Super Sport Utility Vehicle. De Urus is herkenbaar als een authentieke Lamborghini met het onmiskenbare DNA en is tegelijkertijd baanbrekend: de extreme proporties, het pure Lamborghini-design en de uitstekende prestaties maken hem onnavolgbaar. Het kenmerkende silhouet van de Urus met de dynamische, zwevende coupélijn weerspiegelt de roots van de supersport, terwijl de opmerkelijke proporties kracht, robuustheid en veiligheid uitstralen. Geavanceerd design, buitengewone rijdynamiek en opwindende prestaties zijn zonder twijfel de factoren die aan de basis van het succes van de Urus liggen. Door al deze eigenschappen heeft Lamborghini een Super Sport Utility Vehicle kunnen lanceren die trouw blijft aan zijn DNA.
De enorme veelzijdigheid van de Urus blijkt ook uit zijn design, dat met Style-pakketten, exterieur-details in carbonfiber of het Off-Road-pakket voldoet aan de eisen van een grote verscheidenheid aan liefhebbers.

Lamborghini Urus Pearl Capsule

De Urus Pearl Capsule biedt een selectie van exclusieve pareltinten en stijlelementen die zijn afgewerkt met de traditionele felle kleuren van Lamborghini. Dit nieuwe niveau qua aanpassingsmogelijkheden benadrukt de onnavolgbare stijl en de opwindende prestaties van ‘s werelds eerste Super Sport Utility Vehicle. Breng de vrijheid van de Urus naar een hoger niveau door nieuwe paden te bewandelen als uiting van uzelf. Unlock any road, unlock your personality.

Lamborghini Urus Graphite Capsule

De Urus Graphite Capsule biedt Lamborghini-bestuurders alle mogelijkheden om overal naartoe te rijden met een onnavolgbaar karakter en stijl. Deze exclusieve configuraties kenmerken zich door een krachtige uitstraling en een dynamische houding en combineren verfijnde matte kleuren met contrasterende felgekleurde details die nieuwe en verleidelijke kanten van uw persoonlijkheid uitdrukken. Het is tijd om uzelf volledig bloot te geven. Ga nieuwe uitdagingen aan en voel je onoverwinnelijk achter het stuur van de eerste Super SUV ter wereld. Unlock any road … unlock your personality.