Lamborghini Huracan STO voorkant

Lamborghini Huracán

Lamborghini Huracan STO Achterkant

Lamborghini Huracán STO

De Huracán STO is een gefocuste supersportwagen en biedt alle gevoel en technologie van een echte racewagen in een straatversie. Lamborghini’s jarenlange autosportknowhow, in combinatie met een indrukwekkende historie, is geconcentreerd in de nieuwe Huracán STO. De extreme aerodynamica, de rijdynamiek op het circuit, de lichtgewicht details en de best presterende V10-motor ooit komen samen, klaar om alle emoties van het circuit in uw dagelijks leven te ontketenen.

Lamborghini Huracán EVO

Lamborghini Huracán EVO

De Huracán EVO is uitgerust met de natuurlijke evolutie van de meest succesvolle V10 uit de geschiedenis van Lamborghini. Hij is het resultaat van fine-tuning en versterking van de reeds bestaande features en prestaties van Huracán, in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen op het gebied van efficiency en design. Deze auto onderscheidt zich echter met name door zijn vermogen om uitstekend te anticiperen op bewegingen en om de wensen van de bestuurder te vervullen.

Lamborghini Huracán EVO Spyder

Het besturen van een Spyder is al een sensatie op zich. Met de Huracán Evo Spyder tillen we uw rijervaring naar een nog hoger niveau. Kleur, geur en geluid komen samen in het adembenemende design en de ultralichte materialen.

Het geluid van de 640 pk's die de V10 biedt, klinkt als muziek in de oren. De perfect gestroomlijnde, aerodynamische carrosserie snijdt door de lucht, neemt u mee, tilt u op.

Lamborghini Huracan evo RWD voorkant

LAMBORGHINI HURACÁN EVO RWD

Met de doorontwikkelde Lamborghini V10-motor in de Huracán EVO RWD is het puur genieten. Excellent vakmanschap zorgt hier voor een prikkelende ervaring. U heeft als bestuurder meer controle over de auto, bent op een unieke en intieme manier verbonden: Rewind to Rear-Wheel Drive (terug naar achterwielaandrijving) betekent terug naar pure mechanica, de ware essentie van Lamborghini.

LAMBORGHINI HURACÁN EVO RWD SPYDER

De Huracán EVO RWD Spyder is perfect voor zij die houden van puur rijplezier en een opwindende rijervaring – een ervaring die wordt versterkt door de adrenaline-boost die hand in hand gaat met open rijden. Ontdek nieuwe wegen met de wind in de haren en een motor die uw hart sneller doet kloppen. Het accelereren naar nooit eerder ervaren emoties geeft een ongeëvenaard gevoel van vrijheid. Er ontstaat een magisch gevoel wanneer u 'terugkeert naar achterwielaandrijving' en uzelf onderdompelt in de tactiele sensaties en de mechanische puurheid van een Lamborghini.

Lamborghini Huracán EVO Fluo Capsule

LAMBORGHINI HURACÁN EVO FLUO CAPSULE

De Huracán EVO Fluo Capsule is voorzien van exclusieve features die vele mogelijkheden bieden om op te vallen als nooit tevoren. De Fluo Capsule biedt vijf verschillende exterieur- en interieurconfiguraties en combineert matte elementen met een fel, gedurfd kleurenpalet om uw autodromen en creatieve visie tot uitdrukking te brengen. Supersportwagen-stijl, een gedurfde uitstraling en een vleugje glamour komen perfect samen in dit op maat gemaakte meesterwerk. Bent u klaar om de weg te verfraaien?

De beschikbaarheid van de Lamborghini-modellen kan per land verschillen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw dealer.