Contact Car configurator
Terug

Per 1 november jl. is het team van Lamborghini Leusden versterkt met Sales Manager Jasper Schrama. Jasper is een ervaren automotive man die diverse salesmanagement functies heeft bekleed in het premium en luxury segment.

 

‘’De liefde voor auto’s heb ik al heel lang. Als kind ging ik met mijn vader naar de AutoRAI en volgde ik de autosport. Het was mijn wens om in de autobranche te gaan werken en dat doe ik sinds ik achttien ben. Het luxury segment is mij niet onbekend. Ik heb vele jaren gewerkt bij Mercedes-Benz, BMW, Rolls-Royce en Porsche. De omgang met mensen en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant vind ik het leukste aspect van mijn werk.

 

Lamborghini is een geweldig merk. Het geluid, de looks, de snelheid… het is pure emotie. Het goed adviseren en begeleiden van mensen naar hun droomauto is het mooiste dat er is. Samen met ons team wil ik Lamborghini rijders een ultieme klantbeleving meegeven alsmede hun verwachtingen overtreffen.

 

Helaas is onze showroom op dit moment door de lockdown gesloten en kunnen er geen events worden georganiseerd. Ik kijk ernaar uit om na deze lockdown weer huidige en nieuwe klanten te verwelkomen in Leusden. Tijdens de lockdown is er altijd mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak op locatie’’, aldus Jasper.

 

Contactgegevens

 

E-mail: jasper.schrama@lamborghini-leusden.nl

Telefoon: +31 6 82 37 77 75