Contact Car configurator

    Lamborghini

    Modellen

Huracán EVO

Wij weten wat perfectie is en dat vormt de basis van de Lamborghini Huracán. Meer prestaties, meer controle, meer innovatie. De Huracán is uitgerust met een krachtige V10-motor en de nieuwste technologieën voor een optimale prestatie. De versnellingsbak met dubbele koppeling en de elektronisch bestuurbare vierwielaandrijving van de Lamborghini Doppia Frizione (LDF) zorgen voor topprestaties en controle onder alle rijomstandigheden waardoor je de grenzen van het vermogen kunt opzoeken en extreem kunt genieten!. Geniet van de beste rijervaring ooit. Ontdek alle Lamborghini Huracán-modellen.

Urus

De Lamborghini Urus is ‘s werelds eerste Super Sport Utility Vehicle, waarin luxe, sportiviteit en prestaties worden gecombineerd met comfort en veelzijdigheid. Naast het onmiskenbare elegante design, biedt hij de beste rijdynamiek in zijn klasse. De Urus biedt alles. Hij is sportief, elegant en offroad en geschikt voor dagelijks gebruik en veelzijdig inzetbaar. Met zijn verrassende motorgeluid en de topprestaties die hij levert, is de Lamborghini Urus allesbehalve doorsnee.

Lamborghini Urus
Few Off Sián FKP 37

De Few-Off Lamborghini zijn de meest exclusieve, limited editions bestemd voor een kleine, selecte groep klanten. De Few-Off modellen ademen de filosofie van Lamborghini en bevatten dan ook de allernieuwste technologieën voor supersnelle bolides. Ze zijn uitgerust met de meest geavanceerde features op het gebied van design en technologie.