Lamborghini Aventador SVJ Roadster

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador SVJ

Niemand weet wat de toekomst brengt. Het leven is een reis, een avontuur en vooral een uitdaging.

Lamborghini houdt van uitdagingen en creëerde daarom de nieuwe Aventador SVJ waarin geavanceerde technologie compromisloos is gecombineerd met een opmerkelijke vormgeving.

We verliezen gevoel nog wel eens uit het oog omdat we worden gedreven door technologie. Lamborghini creëert een toekomst waar volop ruimte wordt gemaakt voor emoties. Achter het stuur zal immers altijd een mens zitten.

Aventador SVJ. Gevoel vormt de toekomst.

Lamborghini Aventador SVj Roadster

Lamborghini Aventador SVJ Roadster

De SVJ Roadster kan maar met één woord worden beschreven: ongeëvenaard.  Geproduceerd in een oplage van slechts 800 stuks, is het meest iconische model van de Aventador-familie – met zijn aerodynamische lijnen die door de lucht snijden en het adembenemende ontwerp - een fraaie uitdrukking van verfijnde Italiaanse smaak en Italiaans vakmanschap.

De Lamborghini-aerodynamica is de meest futuristische ooit: het ALA 2.0-systeem en de luchtstroom zorgen voor een minimale weerstand op rechte stukken en een optimale aerodynamische belasting in bochten. De natuurlijk aangezogen V12-motor is met een vermogen van 770 pk de krachtigste motor ooit. De V12 heeft een topsnelheid boven de 350 km/u bij 8.500 tpm en een remweg van 100 tot 0 km/u in slechts 31 meter. De interieurs zijn volledig customizable en de technologie is geheel gericht op een sensationele rijervaring.

Lamborghini Aventador Ultimae

Lamborghini Aventador Ultimae

Een icoon kan niet opnieuw worden uitgevonden, maar wel worden uitgedaagd. Alleen de Aventador kon zichzelf overtreffen. In navolging van Miura, Islero, Countach en Urraco plukt Lamborghini's meest iconische model nu de vruchten van de historische S-modellen en evolueert naar de nieuwe Aventador S. Het exclusieve Lamborghini-design en de nieuwe V12-motor met maar liefst 740 pk worden nu aangevuld met de meest geavanceerde technologie van het gamma, de nieuwe LDVA (Lamborghini Dinamica Veicolo Attiva/Lamborghini Active Vehicle Dynamics). Deze combinatie resulteert in een ongeëvenaarde rijervaring voor wie elke dag opnieuw een uitdaging zoekt.

Lamborghini Aventador Ultimae Roadster

Lamborghini Aventador Ultimae Roadster

Stelt u zich een supersportwagen voor waarin de meest geavanceerde technologische oplossingen en het onvergelijkbare Aventador-design samensmelten met de sensatie van het open rijden: een pure ervaring vol adrenaline.
Met een productie-oplage van slechts 250 exemplaren is de Aventador 780-4 Ultimae Roadster de nieuwste – en laatste – open top-versie van een legendarische familie. Zijn 780 pk sterke V12, de nieuwste en krachtigste atmosferische motor uit de serieproductie in de geschiedenis van Lamborghini, maakt van deze uitvoering het meest iconische model uit de Aventador-reeks.