Contact Car configurator

    Lamborghini

    Service Dialoog

Service dialoog

Service dialoog Lamborghini

Als Lamborghinirijder bent u kritisch op wat er met uw auto gebeurt. U laat niet iedereen achter het stuur en voor het onderhoud geldt hetzelfde. U wilt weten wat er met uw auto wordt gedaan en wie dat uitvoert. Vandaar dat we bij Lamborghini Leusden u de service dialoog aanbieden. U gaat in gesprek met een speciaal opgeleide servicemonteur. U kunt uw dagelijkse rijervaring met onze Lamborghini specialist delen. U kent uw auto zelf immers het best. De monteur neemt u mee bij de inspectie van uw Lamborghini. Zo leert u uw eigen auto nog beter kennen. U stelt samen een serviceplan op voor het onderhoud en eventuele reparatie. Door onze technische kennis en uw dagelijkse gebruikservaring met elkaar te combineren, krijgt uw auto de beste zorg.

Hoe werkt een service dialoog?

Net als bij een reguliere servicebeurt, maakt u ook voor een service dialoog een afspraak. Samen met de servicemonteur inspecteert u de Lamborghini. Als het nodig is, maakt u samen met de servicemonteur een testrit, om te laten zien of horen wat er volgens u mankeert aan de Lamborghini. Daarna wordt de diagnose gesteld. De diagnose neemt 2 uur in beslag. U krijgt vervolgens advies over onderhoud en eventuele vervanging of reparatie van onderdelen. Ook geeft de servicemonteur een toelichting op de staat waarin uw Lamborghini verkeert. U krijgt advies en tips over de manier waarop u zelf de Lamborghini in topconditie kunt houden.

Nadat alles zorgvuldig in kaart is gebracht, stellen we een onderhoudsplan op. U krijgt dit met een opdrachtbevestiging en gedetailleerde offerte. Op die manier weet u precies wat er wordt gedaan, wanneer het klaar is en waar u financieel aan toe bent. Bij vragen kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht.

De voordelen van de service dialoog:

  • Service op afspraak, dus geen wachttijden
  • Inzicht in de techniek van Lamborghini
  • Ruimte voor uw ervaringen en vragen
  • Persoonlijke service op maat
  • Duidelijke afspraken over onderhoud en reparatie

Met de service dialoog van Lamborghini krijgen u en uw auto de aandacht die u van een exclusief merk als Lamborghini mag verwachten. We zijn benieuwd naar uw gebruikservaringen en verheugen ons om onze kennis over uw auto met u te delen.