Onderhoud

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw Lamborghini. Lamborghini Leusden is de officiële Nederlandse distributeur en dealer van Lamborghini. Daarom beschikken de specialisten van Lamborghini Leusden over up-to-date kennis, het juiste gereedschap en de originele onderdelen om uw Lamborghini perfect te onderhouden.

Voordelen van regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw Lamborghini heeft verschillende voordelen:

 • Betrouwbaarheid
  Een goed onderhouden Lamborghini presteert altijd naar verwachting en zal u niet in de steek laten.

 • Ook wanneer u weinig rijdt
  Het regelmatig verversen van de olie voorkomt condensvorming en andere vervuilingen die de smerende werking reduceren. Verse olie voorkomt daarom slijtage en ernstige motorschade.

 • Mankementen worden eerder gesignaleerd
  Lang doorrijden met een defect kan leiden tot grotere schade of onveilige situaties. Met regelmatig onderhoud is de kans op onvoorziene problemen veel kleiner.

 • Mobiliteitsgarantie
  Met een goed onderhouden Lamborghini heeft u altijd recht op Lamborghini Road Assistance en hulp bij pech, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Europa.

 • Behoud van waarde
  Een volledige onderhoudsgeschiedenis draagt bij aan de waarde van uw Lamborghini.


L
amborghini Service Dialoog

Uw Lamborghini is een waardevol en persoonlijk bezit. Wij begrijpen dat u graag op de hoogte gehouden wordt van het onderhoudsproces. Bij Lamborghini Leusden hebben wij daarom de ‘ Lamborghini Service Dialoog’. Dit dialoog maakt het mogelijk om u direct door een van onze specialisten te laten informeren over de conditie van uw Lamborghini. U kunt zelfs aanwezig zijn bij de inspectie en het onderhoud van uw auto. 

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. 
Wilt u dat wij contact met u opnemen, laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Meer informatie