Contact Car configurator

    Lamborghini

    Garantie

Lamborghini garantie

Een nieuwe Lamborghini wordt geleverd met een garantieperiode van drie jaar, zonder kilometerbeperking. Deze periode gaat van start op de datum van levering aan de eigenaar. De garantie betekent dat alle nieuwe Lamborghini voertuigen en vervangingsdelen die vervaardigd of geleverd zijn door Lamborghini, bij normaal gebruik, gegarandeerd vrij zijn van defecten die eventueel veroorzaakt worden door falen van materiaal of fouten in het productieproces.

Extended warranty

Heeft u een Lamborghini die niet in onderhoud is geweest bij een officieel Lamborghini servicepunt? Dat is geen probleem. U kunt uw Lamborghini altijd aanbieden voor onderhoud bij de specialisten van Lamborghini Leusden. Het is dan bovendien mogelijk om te kiezen voor een uitgebreide garantie zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw Lamborghini. 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de garantie op een nieuwe Lamborghini? Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op via tel: +31 33 43 41 699 of via service@lamborghini-leusden.nl 

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen, laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.