Nieuws & Evenementen

Branded goods sale

Op zaterdag 1 december organiseert Lamborghini Leusden een exclusieve winter sale. U shopt op deze dag alle Lamborghini branded goods met kortingen van 20% tot maar liefst 50%.

Lamborghini Huracán GT3 EVO: evolutie op het circuit

Lamborghini heeft de nieuwe Huracán GT3 EVO gepresenteerd tijdens de Nürburgring-ronde van de Lamborghini Super Trofeo Europe. De nieuwe EVO is de evolutie van de Huracán GT3, winnaar van 12 internationale titels en de prestigieuze Rolex 24 in Daytona en 12 Hours of Sebring.

Lamborghini Lounge en Aventador SVJ 63 eyecatchers tijdens Monterey Car Week

Lamborghini was tijdens de afgelopen Monterey Car Week dominant aanwezig vanuit de Lamborghini Lounge Monterey, een moderne privévilla die was omgetoverd tot een experience centre. Meer dan vijfhonderd VIP gasten en influencers van over de hele wereld, waaronder de consul-generaal van Italië in San Francisco, woonden het speciale event voorafgaand aan de onthulling van de Lamborghini Aventador SVJ 63 bij.

Start of Summer Event

Lamborghini Leusden en ruim tweehonderdvijftig gasten vierden op 21 juni samen het begin van de zomer. De nieuwe showroom van Lamborghini Leusden werd voor het Start of Summer-event omgetoverd tot een heuse beachclub.

Lamborghini Huracán voor Bleekemolens Race Planet

Lamborghini Leusden heeft vier gloednieuwe Lamborghini Huracán RWD’s afgeleverd aan Bleekemolens Race Planet. De Italiaanse volbloeden worden op het Circuit Zandvoort ingezet voor spannende race experiences.

Mathijs Bax

Mathijs Bax is alweer sinds augustus 2016 werkzaam bij Pon Luxury Cars en heeft al menig mooie auto mogen halen en brengen.

Huracán Performante snelste op 8 circuits

De Lamborghini Huracán Performante heeft de titel voor de snelste auto op acht internationale circuits in ontvangst mogen nemen. De tijden zijn vastgesteld tijdens verschillende pers tests.

Cervélo limited-edition P5X

Automobili Lamborghini en Cervélo Cycles presenteerde de Cervélo P5X Lamborghini-editie op de Genève Motorshow. Deze unieke samenwerking combineert een nieuwe soort kunst met ongekende micro aanpasbaarheid en ongeëvenaarde aerodynamische prestaties.

De Huracán Performante Spyder

In navolging op de extreme Huracán Performante, onthult Lamborghini in Genève de open versie in exact dezelfde uitvoering. De Lamborghini Huracán Performante Spyder biedt een sublieme combinatie van technologische innovatie, prestaties en open rijden.

Huracán Performante auto van het jaar

De resultaten zijn binnen! De Lamborghini Huracán Performante heeft de hoogste eer veroverd in Robb Report’s 2018 auto van het jaar, een wedstrijd tussen een aantal van de beste in de luxe auto industrie.

Lamborghini sterk vertegenwoordigd bij de ‘Rolex 24 at Daytona’

Het nieuwe autosportseizoen is voor Lamborghini begin deze maand gestart met de derde plaats in de 24 uur van Dubai voor de gifgroene Huracán GT3 van Grasser Racing. Met topcoureurs als Mirko Bortolotti, Franck Perera en Christian Engelhart gaat Lamborghini zeker meestrijden om de zege. De Nederlandse eer in deze 56e editie van de 24 uursrace van Daytona wordt verdedigd door Lamborghini GT3 Junior coureurs Rik Breukers (19) en Max van Splunteren (21).

Collezione Automobili Lamborghini tijdens de Milan Fashion Week 2018

Automobili Lamborghini presenteerde de herfst-winter collectie 2018/2019 tijdens de Milan Men's Fashion Week. De nieuwe collectie werd gepresenteerd tijdens een receptie in de expositieruimtes van Via Tortona: een must-visit locatie tijdens de Milanese Fashion Week.