Nieuws & Evenementen

Lamborghini Urus miniatuur

Automobili Lamborghini introduceerde 4 december 2017 de allereerste SSUV ter wereld, de Urus.

Lamborghini en Roger Dubuis

Op 20 september 2017 hebben Lamborghini en Roger Dubuis hun partnerschap aangekondigd op het hoofdkantoor van Lamborghini in Sant’Agata Bolognese Italië.

THE HOLIDAYS ARE COMING

Verwen uw vrienden en familie dit jaar met items uit de Lamborghini collectie.

Tom Gerbranda

Chauffeur voor Lamborghini Leusden.

De Huracán bereikt het land van Dracula

Zes Lamborghini Huracán’s, 4wheel drive coupés, Spyders en tevens de nieuwste Perfomante, hebben het land van Dracula betreden. Een van de meest spectaculaire en uitdagende reisroutes ter wereld.

Lamborghini in 24 uur van Spa-Francorchamps

Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps zullen niet minder dan 64 teams van start voor de grootste GT-race van het seizoen, de Total 24 uur van Spa.

Stagiair(e) Marketing & Events

Wil jij als meewerk stagiair(e) serieus gas geven? Pon Luxury Cars biedt een ontzettend leuke en leerzame stage binnen Pon’s Automobielhandel, de grootste auto-importeur van Nederland!

Passione Italia

Passione Italia combineert al het fijne van Italië: kunst & cultuur, heerlijk eten, sport en alles rondom Lamborghini.

Automobili Lamborghini breidt uit

Automobili Lamborghini continueert de ontwikkeling van zijn productielocatie en kondigt de constructie van een nieuwe spuitfabriekshal aan.

Nordschleife ronderecord voor de Huracán Performante

Nog voor de officiële onthulling van de Lamborghini Huracán Performante, welke op 6 maart plaats vond op de Geneve Motorshow, heeft de bloedsnelle stier het record verbroken voor de snelste productieauto op de Nürburgring.

LAMBORGHINI COLLECTION KIT - EXTRAIT DE PARFUM

Maak kennis met de vier heerlijke nieuwe geuren uit de Lamborghini Collectie. Vier geuren met ieder vier verschillende belevingen, te onderscheiden door de kleuren op de verpakking.

Lamborghini Italian Tour 2017

Dit jaar neemt Lamborghini u mee door de geweldige omgeving rondom het Gardameer en de Dolomieten, in het noorden van Italië. De thuisbasis van deze tour zal het 16de-eeuws Byblos Art hotel in het historierijke Verona zijn.

Collezione Automobili Lamborghini & L’Uomo Vogue

Automobili Lamborghini en L’Uomo Vogue, twee merken met dezelfde visie op stijl en elegantie, hielden een evenement tijdens de Milan Men’s Fashion Week in het Mandarin Oriental Milaan om de nieuwe RTW herfst-winter 2017/18 collectie te lanceren.