Lamborghini presenteert haar Ready-to-Wear Collectie in New York

Voor de eerste keer, tijdens de New York Fashion Week, verwelkomt Lamborghini haar Ready-to-Wear kledinglijn. Lamborghini opent de deuren van haar lounge als voorvertoning van de Herfst/Winter 2018/2019 collectie.

Lamborghini lounge NYC

De Lamborghini lounge in NYC is een ruimte van 420 vierkante meter, ontworpen om volledige suite-ervaring te bieden. De intieme en luxueuze privéruimte vormt de perfecte achtergrond voor alles wat Lamborghini te bieden heeft. Met de beste Italiaanse keuken en exclusief inzicht in de rijke geschiedenis van het bedrijf, is deze intieme ruimte ontworpen om een persoonlijke band te creëren met haar bezoekers om de Lamborghini-identiteit op een aanpasbare manier te verspreiden en te delen. Lounge-bezoekers hebben tevens  exclusieve toegang tot de nieuwste merkinitiatieven met betrekking tot aankomende evenementen en nieuwe modellen.

2018/2019 Herfst/Winter Collectie

De superieure productie en kleermakerszorg van Lamborghini zorgen voor een krachtige, 24/7 functionele collectie met Tailor Tech-kwaliteit, dankzij het gebruik van innovatieve technologieën en dezelfde visionaire benadering van ’s werelds meest gewenste supersportwagens. Het concept achter deze herencollectie was de creatie van een selectie van unieke en onderscheidende items.Back to overview
499737.jpg