Feestelijk onthaal voor gloednieuwe Huracán's van Bleekemolens Race Planet

Op dindag 4 september was het zover, de vier gloednieuwe Lamborghini Huracán's werden officieel overhandigd aan Bleekemolens Race Planet. Ruim 70 Lamborghini klanten waren naar het Circuit in Zandvoort gekomen om de festiviteit bij te wonen.

De Huracán RDW's worden op het circuit ingezet en bezorgen bezoekers met hun V10 motor en maar liefst 580PK! een bloedstollende race experience. De afgelopen tijd zijn de Italiaanse racemonsters ingereden en dinsdag werden ze officieel overhandigd door Pon Luxury Cars.

Nadat de spanning was opgebouwd met aftellende muziek kwamen de Huracan's achter een rookgordijn tevoorschijn uit pitbox 17 en 18. De pitboxen waren omringd door ruim 20 Lamborghini's, wat een prachtig uitzicht gaf.

Na de onthulling kregen de Lamborghini eigenaren de kans om hun eigen Italiaanse volbloed uit te dagen op het circuit. Als afsluiter van de dag was er 's avonds een diner bij Bernie's, waar gasten met uitzicht op de Tarzanbocht konden bijkomen en genieten van een hapje en een drankje.

Al met al was dinsdag een zeer geslaagde dag. Raceliefhebbers kunnen nu onder begeleiding van een instructeur op het circuit in Zandvoort ervaren hoe het is om met een topsnelheid over de racebaan te rijden met een Huracán.Back to overview
4.jpg