Collezione Automobili Lamborghini tijdens de Milan Fashion Week 2018

Automobili Lamborghini presenteerde de herfst-winter collectie 2018/2019 tijdens de Milan Men's Fashion Week. De nieuwe collectie werd gepresenteerd tijdens een receptie in de expositieruimtes van Via Tortona: een must-visit locatie tijdens de Milanese Fashion Week. De gasten, mode-, luxe- en lifestyle media konden niet alleen de nieuwe collectie bekijken, maar ook de Lamborghini Urus en andere super sports cars uit de Lamborghini modellenreeks.

De collectie wordt gekenmerkt door de Tailor Tech-items, dit zijn hoge kwaliteitsproducten. Verder bestaat de collectie uit 3 lijnen: Informal luxury, Casual en Pilota Ufficiale. Deze drie lijnen worden aangevuld met Special Editions, een nieuwe co-branded special edition is gewijd aan de Urus. In samenwerking met Enzo Bonafè, Hettabretz en Tecknomonster.

Collezione Automobili Lamborghini heeft daarnaast een samenwerking aangekondigd met Swiss Prestige Cosmetics. Beiden merken streven naar excellentie en de samenwerking heeft geresulteerd in een nieuw assortiment mannelijke cosmetica genaamd Men’s Code.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ramon van Harlingen.
033-4341699
info@lamborghini-leusden.nl Back to overview
497070.jpg