Cervélo limited-edition P5X

Automobili Lamborghini en Cervélo Cycles presenteerde de Cervélo P5X Lamborghini-editie op de Genève Motorshow. Een passie voor onderzoek en ontwikkeling en een niet-aflatende toewijding om de lat hoger te leggen bij elk nieuw product, wanneer twee bedrijven deze eigenschappen delen zal hun gezamenlijke inspanning zeker hoofden doen draaien. Met de nieuwe Cervélo P5X Lamborghini-editie is dat zeker het geval. Deze unieke samenwerking combineert een nieuwe soort kunst met ongekende micro aanpasbaarheid en ongeëvenaarde aerodynamische prestaties.

De limited edition P5X, onthuld op de Genève Motorshow, laat zich kenmerken door kunstwerken van Automobili Lamborghini’s Centro Stile, het wereldberoemde designlaboratorium achter adembenemende voertuigen zoals de Huracán en de Aventador. De iconische gele toplaag en de Y-vormige patronen op het frame en de vork zullen de Lamborghini-liefhebber bekend voorkomen. Er worden slechts 25 fietsen geproduceerd. Elke fiets is in het bezit van een stempel op het zadel om zo de positie in de productielijn aan te geven.

“Onze Lamborghini Accademia-chauffeurs trainen al een tijdje op Cervélo, dus we weten al hoe bijzonder en hoe snel deze fietsen zijn”, zegt Katia Bassi, Chief Marketing Officier van Lamborghini. “Met elite-prestaties, uitmuntend design en innovatie was dit samenwerkingsproject een logische keuze voor beide merken.”

“Deze limited edition snelheidsmachine verenigt twee merken die gepassioneerd zijn over producten en prestaties van wereldklasse”, voegt Managing Director Robert de Jonge van Cervélo Cycles toe. “Onze trialeten hebben de leiding als het op racen aankomt en nu kunnen ze zich nog nadrukkelijker onderscheiden van de rest.”Back to overview
Cervélo P5X