Contact Car configurator
Terug

Jim van den Berg is 26 jaar en werkt sinds juni als Service Advisor bij Lamborghini Leusden. Werken bij Lamborghini is iets waar hij als jongen al van droomde.

Jim: “De passie voor sportauto’s zat er altijd al in. Ik ben mijn loopbaan begonnen in de werkplaats van één van de raceteams van Equipe Verschuur, een bedrijf dat al 41 jaar tot de nationale en internationale top van de motorsport behoort. Daarna heb ik gewerkt aan diverse motorsportprojecten in Le Mans en aansluitend 4,5 jaar met veel plezier als Service Advisor bij Porsche Centrum Gelderland. Mijn hart ligt dus echt bij snelle auto’s in het top segment.

Toen ik de kans kreeg om de overstap naar Lamborghini te maken, leek mijn jongensdroom uit te komen. De exclusiviteit, de historie en de passie van het Italiaanse merk spreken mij enorm aan. Het voelt dan ook alsof ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken.

Als Service Advisor ben ik het eerste aanspreekpunt op het gebied van Aftersales voor onze klanten. Ik vind het fijn om relaties van A tot Z te kunnen ontzorgen. Ons doel is dat elke klant zijn of haar Lamborghini na een bezoek aan onze werkplaats weer in perfecte staat meekrijgt en helemaal tevreden is over de geleverde service. Daar staan we als team voor en daar zet ik me persoonlijk voor in!