Contact Car configurator
Terug

Wessel Groenewoud maakte begin dit jaar de overstap van exclusieve herenmode naar de autobranche. Na een aantal maanden Porsche werkt hij nu sinds half november bij Lamborghini Leusden en daar voelt hij zich als een vis in het water.

Wessel: “Het luxury segment is mij niet onbekend. Ik heb enkele jaren gewerkt bij Pauw in het hoogste segment herenmode. Productkennis is dan natuurlijk belangrijk, maar nog essentiëler is het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant door zijn wensen te begrijpen en zijn verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. En dat is ook precies wat we beogen bij Lamborghini.

 Ik heb dus geen standaard auto achtergrond, maar had wèl altijd al een fascinatie voor de autobranche. En dan zeker voor exclusieve merken zoals Lamborghini. Ik ben er dan ook super trots op dat ik me nu mag voorstellen als Sales Executive van Lamborghini Leusden en samen met Paul Verheij dit prachtige merk mag vertegenwoordigen.

Mijn ervaring in het luxe segment en de daarbij behorende klant- en servicegerichtheid zal ik met veel enthousiasme aanwenden om bestaande en nieuwe Lamborghini rijders de ultieme merkbeleving te geven. Ik verheug me erop onze relaties te leren kennen en hen persoonlijk te begeleiden, van de allereerste ontmoeting tot en met de aflevering.De aankoop van een Lamborghini gaat gepaard met veel passie en emotie. Van beide kanten welteverstaan. Want als de klant blij en tevreden is, dan zijn wij dat ook!”