Contact Car configurator
Terug

Met de doorontwikkelde Lamborghini V10-motor in de Huracán EVO RWD is het puur genieten. Excellent vakmanschap zorgt hier voor een prikkelende ervaring. U heeft als bestuurder meer controle over de auto, bent op een unieke en intieme manier verbonden: Rewind to Rear-Wheel Drive (terug naar achterwielaandrijving) betekent terug naar pure mechanica, de ware essentie van Lamborghini.

Het DNA van het iconische Lamborghini design uit zich in gesofisticeerde aerodynamische oplossingen die zijn geïnspireerd op de neus van een haai. De belijning accentueert de gehele vorm van de auto. De bredere luchtinlaat in het front optimaliseert de aerodynamica en daarmee de efficiency. De kenmerkende Y-vormige en elektrische concept koplampen vormen een aerodynamisch element op de frontsplitter. Aan de achterzijde is een F-Duct spoiler – afkomstig uit de F1– gemonteerd, die door contact met luchtstroom de downforce kan verlagen en samenwerkt met de onderliggende diffusor.

De Huracán EVO RWD vormt een eenheid met zijn bestuurder, zowel fysiek als door interactie met alle zintuigen. Zo is er een 8,4 inch human-machine interface die bestuurder en passagier een geweldige touchscreen ervaring biedt. Bekleding is verkrijgbaar in leer of Alcantara met extra features zoals onze Carbon Skin®, een voor Lamborghini exclusief en innovatief carbonfiber-materiaal dat unieke maar informele luxueuze sfeer creëert.