Lamborghini Aventador LP 700-4

Gebouwd in Italië en net gearriveerd uit de toekomst: dit is de Aventador LP 700-4. Lamborghini heeft een geschiedenis van revolutionaire ontwerpen, niet alleen op het gebied van design, zoals de iconische vleugeldeuren, maar ook als het gaat om technologie zoals de V12 motor en de innovatieve technieken die gebruikt worden voor het fabriceren en vormen van koolstofvezel.

De nu al legendarische Aventador LP 700-4 vertegenwoordigt een geheel nieuwe klasse van prestaties, zet een nieuwe standaard in het supercarsegment en laat ons vandaag al genieten van de supercar van morgen.

Onmiskenbaar Lamborghini

Een van de belangrijkste onderdelen van de Lamborghini design filosofie is dat iedere Lamborghini direct herkenbaar moet zijn als zodanig. Met de Aventador LP 700-4 is Lamborghini daar volledig in geslaagd. De LP 700-4 laat met zijn opvallende uitstraling, scherpe contouren en prachtige kleuren geen enkele twijfel bestaan over zijn afkomst.

Tijdloze krachtpatser

Lamborghini is al meer dan veertig jaar synoniem met de geschiedenis van legendarische V12 motoren. De motoren worden in Sant’Agata Bolognese met de hand gemaakt en vervolgens in een natuurlijke lengterichting geplaatst als de stuwende kracht achter de pronkstukken en de legende van Lamborghini.

Kenmerken van de LP 700-4

 • Dynamisch rijgedrag
  De Aventador is uitgerust met een door de motorsport geïnspireerde dubbele wishbone ophanging. Deze configuratie zorgt voor een lager onafgeveerd gewicht en een zo direct mogelijk contact met de weg.

 • Aerodynamica
  De aerodynamische lijnen van de Aventador zorgen voor betere acceleratie, een hogere bochtensnelheid en een lager brandstofverbruik.

 • Chassis
  Lamborghini blinkt uit in het produceren van koolstofvezel. Dankzij jarenlange ervaring met bijzondere materiaal heeft Lamborghini ook voor de Aventador een extreem stijf, sterk en licht chassis kunnen ontwerpen.

 • Interieur
  Het prachtige ontwerp van de Aventador wordt voortgezet in het interieur van de LP 700-4. De hexagonen en trapezia die aan de buitenzijde de toon zetten, zijn ook in de cabine van de Aventador terug te vinden en versterken het buitenaardse karakter van de auto. Het interieur volledig gepersonaliseerd worden.

 • Aandrijving
  Centraal in de LP 700-4 klopt het hart van de auto: de geheel nieuwe 700 pk sterke V12 motor die slechts 235 kilo weegt. Met een maximum koppel van 690 Nm is het de krachtigste motor die Lamborghini ooit heeft gebouwd.

 • Motorkap
  De transparante motorkap van de LP 700-4 zorgt ervoor dat de prachtige V12 motor ook stilstaand de aandacht trekt.

Basis informatie

Motor

Motor
V12, 60°, MPI
Transmissie
Vierwielaandrijving met Haldex generatie IV
Vermogen
700 pk (515 kW) @ 8,250 RPM
Koppel
690 Nm (509 lbft) @ 5,500 RPM
Emissieniveau
398 g/km

Prestaties

Maximumsnelheid
350 km/h
Acceleratie km\h
2.9 s

Afmetingen

Totale lengte
4,780 mm
Breedte met spiegels
2,265 mm
Breedte met ingeklapte spiegels
2,030 mm
Hoogte
1,136 mm
Wielbasis
2,700 mm
Spoorbreedte voor
1,720 mm
Spoorbreedte achter
1,700 mm

Brandstofverbruik

Verbruik - EU

In de stad
24.7 l/100 km
Buiten de stad
10.7 l/100 km
Gemiddeld
16.0 l/100 km
CO2-emissie (gemiddeld)
398 g/km

* Cijfers voor brandstofverbruik zijn onderhevig aan typegoedkeuring
** Cijfers voor brandstofverbruik zijn onderhevig aan EPA-goedkeuring

Brochure

Configureer

Onderstaand vindt u de brochures welke te downloaden zijn.


Onderstaand vindt u de link naar de Car Configurator.

Car Configurator

Gallerij

Meer informatie