Lamborghini Asterion LPI 910-4

De glanzende ‘Blue Elektra’ kleur en de innovatieve lijnen van de Asterion verraden de technologische vernieuwingen die schuilgaan onder het fraaie exterieur van deze concept car. De Asterion is ontworpen door Lamborghini Centro Stile en is ondanks een designfilosofie die sterk afwijkt van de huidige modellen toch onmiskenbaar een Lamborghini. Het is vooral het opvallende uiterlijk dat grenzen verlegt met sensuele lijnen die, ongestoord door scherpe randen, lijken te vloeien over de hele auto. Het resultaat is een simpel, maar beeldschoon ontwerp.

Lamborghini Plug-in Hybride Technologie

Lamborghini heeft de Asterion uitgerust met Plug-in hybride (PHEV) technologie. Dankzij deze oplossing kan de Asterion moeiteloos en zonder enige uitstoot stadsverkeer navigeren. Echter, voor wie op zoek is naar spanning en sensatie beschikt de Asterion ook over een krachtige interne verbrandingsmotor.

Interieurdesign

De pure, minimale stijl die gekozen is voor het interieur van de Asterion is een perfecte weerspiegeling van exterieur. De stoelen zijn iets hoger geplaatst dan in de andere Lamborghini supercars, dat maakt de Asterion uitermate geschikt voor comfortabel dagelijks gebruik. Uiteraard ondersteunen de stoelen u ook bij sportief gebruik. Alles in het interieur is gemaakt van de hoogwaardige materialen: exotische leersoorten Bianco Celaeno (ivoor) en Marrone Attis (bruin) bekleden de grootste oppervlakken terwijl aluminium, koolstofvezel en titanium zorgen voor een prachtige afwerking van de rest.

Basis informatie

Motor

Motor
Plug-in hybrid (PHEV): V10 90° met IDS (Iniezione Diretta Stratificata) + 3 electrische motoren
Transmissie
Vierwielaandrijving, voorwielen aangedreven door elektrische motoren
Vermogen
910 pk (449 kW) @ 8,250 RPM (gecombineerd vermogen)
Koppel
Emissieniveau
98 g/km

Prestaties

Maximumsnelheid
320 km/h
Acceleratie km\h
3.0 s

Afmetingen

Totale lengte
Breedte met spiegels
Breedte met ingeklapte spiegels
Hoogte
Wielbasis
Spoorbreedte voor
Spoorbreedte achter

Brandstofverbruik

Verbruik - EU

In de stad
Buiten de stad
Gemiddeld
CO2-emissie (gemiddeld)
98 g/km

* Cijfers voor brandstofverbruik zijn onderhevig aan typegoedkeuring
** Cijfers voor brandstofverbruik zijn onderhevig aan EPA-goedkeuring

Brochure

Onderstaand vindt u de brochures welke te downloaden zijn.


Meer informatie